Podmínky pro
zápis

PODMÍNKY PŘIHLÁŠENÍ DO SKUPINOVÝCH A INDIVIDUÁLNÍCH KURZŮ

(podmínky individuálních flexibilních a fixních kurzů následují)

fdfd1494-bdba-4fd0-9ed8-1c10dead3657

SKUPINOVÉ KURZY

  1. Jarní a podzimní semestr: Prezenční kurzy: min. 4 – max. 10 studentů. Online kurzy: min. 4 – max. 8 studentů. V případě, že kurz bude otevřen se 2 či 3 studenty, se sníží počet hodin dle následujícího schématu:


    Kurz po 18 lekcích

    3 studenti

    14 lekcí místo 18

    2 studenti

    10 lekcí místo 18

    Kurz po 17 lekcích

    3 studenti

    13 lekcí místo 17

    2 studenti

    9 lekcí místo 17

    Kurz pod 17 lekcí

    Bližší informace Vám zprostředkujeme


  2. Letní semestr: Prezenční kurzy: min. 4 – max. 10 studentů. Online kurzy: min. 4 – max. 8 studentů. V případě, že kurz bude otevřen se 2 či 3 studenty, snižuje se proporcionálně délka lekcí.

  3. V případě, že kurz nebude otevřen, bude studentovi nabídnutý alternativní kurz. Pokud student tuto alternativu před začátkem kurzu nepřijme, bude mu vráceno uhrazené kurzovné.

  4. V případě odstoupení ze strany studenta, po zaplacení zápisného se poplatek nevrací.

  5. Přihláška je považována za přijatou po zaplacení kurzovného. Úhradou kurzovného přijímáte veškerá výše uvedená ustanovení. Student může začít navštěvovat kurz pouze po provedení platby. Přijímáme vouchery Edenred a Sodexo.

  6. Výše uvedené podmínky se automaticky obnovují s každou novou platbou. V případě jakýchkoli změn bude student ihned informován.


FLEXIBILNÍ INDIVIDUÁLNÍ KURZY

  1. Den a čas konání lekcí jsou stanovené před začátkem kurzu.

  2. Den a čas lze po dohodě s vyučujícím příležitostně změnit. Pokud jsou trvale změněný s ohledem na původní dohodu, musí student informovat školu, která změny musí odsouhlasit.

  3. Tento typ kurzu je vyhrazen výhradně pro maximálně 2 studenty.

  4. Každý balíček má počáteční a koncové datum, které bude studentovi sděleno na začátku lekce. Délka kurzu se počítá v týdnech podle následující tabulky. Tabulka se vztahuje na týdenní kurzy. V případě dvoutýdenních nebo třítýdenních kurzů se počet týdnů úměrně zkrátí.

    POČET LEKCÍ

    POČET TÝDNŮ PRO DOKONČENÍ BALÍKU

    30

    45

    10

    15

    5

    8


  5. Lekce neabsolvované v termínech, které byly stanoveny na začátku a sděleny jak studentovi, tak vyučujícímu, budou ztraceny. Pokud chce student dočasně zablokovat výuku během letního období a má stále aktivní balíček, musí to oznámit škole a datum ukončení balíčku bude odpovídajícím způsobem změněno.

  6. V případě, že pověřený učitel nebude moci provádět výuku po delší dobu, je škola povinna jmenovat náhradníka a neprodleně informovat žáka.

  7. V případě, že se zájemce nemůže lekce zúčastnit, musí to neprodleně oznámit vyučujícímu nejpozději 24 hodin před zahájením kurzu. V případě nedodržení nebo opožděného upozornění bude lekce považována za uskutečněnou a vyúčtovaná.

  8. Vyučující může zrušit maximálně 1 lekci z každých 5 a lekce bude nahrazena.

  9. Přihláška je považována za přijatou po zaplacení kurzovného. Úhradou kurzovného přijímáte veškerá výše uvedená ustanovení. Student může začít navštěvovat kurz pouze po provedení platby. Přijímáme vouchery Edenred a Sodexo.

  10. Výše uvedené podmínky se automaticky obnovují při každé další platbě a následně je aktualizován termín ukončení baličku a bude studentovi sděleno sekretariátem. V případě jakýchkoli změn bude student neprodleně informován.


FIXNÍ INDIVIDUÁLNÍ KURZY

  1. Den a čas konání lekcí jsou stanovené před začátkem kurzu.

  2. Každý balíček má minimálně 15 a maximálně 20 lekcí a má datum zahájení a ukončení.

  3. Tento typ kurzu je vyhrazen výhradně pro jednoho studenta a nelze jej konat mezi 18:00-20:00 hod.

  4. Student může zrušit 1 lekci pro každý balíček s upozorněním alespoň 24 hodin předem. Lekce bude nahrazena.

  5. Vyučující může zrušit maximálně 1 lekci pro každý balíček a lekce bude nahrazena.

  6. Přihláška je považována za přijatou po zaplacení kurzovného. Úhradou kurzovného přijímáte veškerá výše uvedená ustanovení. Student může začít navštěvovat kurz pouze po provedení platby. U tohoto typu kurzu není akceptována platba voucherem a nevztahuje se na ni sleva.

  7. Výše uvedené podmínky se automaticky obnovují při každé další platbě a následně je aktualizován termín ukončení baličku a bude studentovi sděleno sekretariátem. V případě jakýchkoli změn bude student neprodleně informován.